TWO WEEKS UNTIL UK

Moikkamoooi ja hyvää joulua sinne ruudun toiselle puolelle. <3

Mä myönnän omistavani sellainen ledkirjaintaulun, jollainen jokaisella 20 -vuotiaalla bloggaajalla tuntuu olevan. Oon kirjottanut siihen tekstiksi "22 days until London" jo parisen viikkoa sitten, mutten oo saanut vaihdettua siinä lukua pienemmäksi, vaikka päivät onkin hurahtanut. Tänään kuitenkin kurkkasin ihan kalenterista, kuinka monta päivää mulla oikeasti on jäljellä, kun oon elänyt siinä uskossa että kuukauden päästä lähdetään. Mutta ei, mä lähden kahden viikon kuluttua. Kaksi viikkoa lähtöön. Eihän siinä ajassa ehdi tehdä enää mitään?! Apua, missä vaiheessa noi päivät noin vaan huppeni?
Ja siis don't get me wrong - oon todella innoissani lähdöstä ja tulevasta aupparoinnista, mutta en vaan uskonut päivien hurahtavan (taaskaan) näin nopeasti. Kyllähän multa jo vaihtovuodelta löytyi kokemusta day counterin nopeasti kutistuvasta luvusta, mutta silti, taas se yllätti. Mulla on vielä paljon tekemistä ennen Britanniaan lähtöä - iso kasa liikuntaseteleitä odottaa käyttäjäänsä, kavereita pitäisi nähdä ja perheelle pitäisi jotain Suomituliaisia keksiä. Töihinkin oon lupautunut menemään tammikuun toiseen päivään asti, joten sielläkin pitäisi pyörähdellä.. Ei siinä mitään vaikka arvokasta Suomiaikaa viekin, ainakin siitä saa palkkaa jonka voi samantien tuhlata ihanassa Primarkissa. <3

Oon jo liittynyt WhatsAppissa Lontoon liepeillä asuvien suomalaisten auppareiden chattiin ja Facebookin Naistenhuoneeltakin löytyi pari uutta tuttavuutta, eli ihan yksin ei tarvitse heti olla. Oon aika iloinen näistä suomitytöistä, koska voin mennä niiden kanssa tsekkaamaan kaikki tarpeelliset Lontoon nähtävyydet kuten London Eyen ja Tower Bridgen! Madame Tussaud's tuli tsekattua jo kasiluokalla ja tuskimpa ne julkkikset niiiiin paljoa olisi muuttuneet, että sinne pitäisi uudestaan lähteä. Ja se Primark, oh, se on mulle kaikista mahtavin ja ehdottomasti paras Lontoon (tai Gran Canarian) nähtävyys. ;)


Joulun mä vietin kotona, paketoin koiralle lahjat kivaan sydänpaperiin ja kantelin tuota 22 kiloista palleroa ympäriinsä tonttulakit kumpaistenkin päässä. Musta se oli tosi söpöä, mutta en sitten tiedä Pihkasta, joka yritti aina repiä lakkiaan pois kun silmä vältti... Joulupaketeista paljastui Britannian pistorasioihin sopiva adapteri mun suomalaisille latureille ja mikä parasta, uusi tietokone. <3 Edellinen läppäri oli saatu rippilahjaksi viitisen vuotta sitten ja alkoi vedellä jo viimeisiään. Koneen näppikset tai hiiri ei enää kunnolla toiminut ja aina läppärin avatessa tuntui, että oli lentokentällä - kone nimittäin hurisi vähintäänkin yhtä kovaa kuin lentoon lähtevä lentokone. :D Uusi läppäri olikin ihan supertoivottu lahja, ja tätä postausta kirjoitellessa nautin tästä ihanasta hiljaisuudesta ja ah-niin-viileästä koneesta.

Huomenna olisi suunnitelmissa käydä katsomassa ensi-iltaan tuleva 95 -elokuva, jossa mä ja mun kaveri itseasiassa ollaan mukana. Meidän rooli on kyllä ihan minimaalinen, mutta silti hei, ollaan leffassa! :p Huomiselle olisi mahdollisesti myös bookattuna keilaus- tai trampoliinipuistoreissu Kemiönsaarelle muuttaneen parhaan kaverin ja Espanjaan aupparoimaan lähteneen ystävän kanssa. Muuttohommiakin pitäisi ehtiä jossain vaiheessa vielä tehdä..

Ihanat joulut teille vielä näin toistamiseen. <3 Pian lähdetään!

Comments

  1. Hyvät joulut sinne myös ♥ Ihanat kuvat♥

    http://jasukuvaa.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  2. Ää paljo tsemppiä sulle tulevaa aupparointia varten! Itellä olis kans unelmana lähteä au pairiksi lukion jälkeen ja toivottavasti pääsen toteuttamaan unelmani jokin päivä :) sul on tosi ihailtava asenne - jättää työt ja lähteä maailmalle, arvostan. Vaikutat huipputyypiltä, liityin lukijaks ja jään innolla seuraamaan mitä tuut jatkossa tänne kirjottelemaan! Hyvää joulua sinne sulle ja nauti näistä viimeisistä suomi-viikoista täysillä <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Toivottavasti pääset toteuttamaan kans unelmiasi maailmalla pian. <3 On tää aika kiva fiilis, hehe. Kiva kun liityit lukijaksi. :)

      Delete

Post a Comment