ARRIVED

1-4 exploring.
Heipähei!

Mä olen onnistuneesti saapunut Englantiin ja hostperheeseen. Lento Suomesta lähti lauantaina puoli kahdeksan aikaan, ja mulla oli kunnioitettava suunnitelma valvoa siihen asti kunnes pitäisi hypätä autoon ja kohti lentokenttää. Tämän vuoksi aloitin myös pakkaamisen vasta hyvin viime minuuteilla - avasin matkalaukut aamukahdelta, jotta saisin jotain tekemistä joka estäisi nukahtamisen. No, ainakin pakkailut oli ihan tuoreessa muistissa eikä täällä brittiaksentin luvatussa maassa tullut sellaista "oho, pakkasinko mä tämänkin mukaan?" -fiilistä.

Lento tänne oli vähän vajaan kolmen tunnin mittainen ja se taittui aika nopeasti Gran Canarian ja Amerikan pitkien lentojen jälkeen. Lentopelkoisena aika ilmassa olisi kuitenkin tuntunut varmasti tosi pitkältä yksin, mutta hankin itselleni juttukaverin lähellä istuneesta suomalaisesta pojasta. Poika paljastui tosi mukavaksi ja juteltiinkin lähes koko matka pikaisesti kelaten elämäntarinamme läpi ja  tietty syymme tulla Lontooseen (hän opiskelee vajaa 2h matkan päässä musta).  Matkalaukkuhihnalla laukkuja odotellessa vaihdettiin vielä snäppejä pojan kanssa, jotta voitaisiin vaikkapa törmätä vielä Lontoossa, mikäli aikataulut osuu yksiin.

1 & 2. Suomitreffeillä Gean kanssa. // 3. Gean avustuksella hankittu Oystercard.

Hostperheeseen oon ehtinyt jo vähän tutustua näiden kolmen päivän aikana, vaikka eka päivä menikin lähinnä nukkuessa. Suomessa olin ehtinyt nukkua tunnin ja lentokoneessa 30 minuuttia, joten väsymys oli tosi kova. Saapumispäivänä painelin siis suorinta tietä petiin lähes kahdeksi tunniksi, ennen kuin menin alas syömään hostperheen kanssa. Katsottiin vielä hostäidin ja P:n kanssa Matilda, ennen kuin mä lähdin unille - ennen kuusivuotiasta tyttöä. :D

Toisena päivänä sovin spontaanisti ekat treffit Lontooseen - otin hostäidin travel cardin lainaan ja googlemapsailin itseni juna-asemalle, jossa mulle selvisi ettei junat kulkeneet kyseisenä päivänä ollenkaan Broxbournen kautta. Asemalta meni kuitenkin rail replacement bus jolla ajelin Cheshuntiin, missä hommasin itselleni taas matkaseuraa paikallisesta pojasta, joka neuvoi mua, kun olin "vähän" pihalla mun travel cardin kanssa. Matka-aika tuplaantui kyllä, mutta ei se mitään, tulipaha suoraa koettua eka vastoinkäyminen jonka selvisin ilman traumoja!

Nyt on kans eka työpäivä takana, sekin onnistuneesti jopa ilman vastoinkäymisiä. Oon löytänyt postitoimiston ja lähikaupan, joista molempiin kävelee viitisen minuuttia. Hain myös P:n onnistuneesti koulusta, jonka jälkeen käytiin läpi puolet hänen lautapeleistä ja pari erää piilosta kunnes vetäsin Suomesta tuodun lempparipelin esiin ja kysyin haluaako hän oppia uuden pelin. :D Vastaus oli myönteinen ja nyt on viisi kierrosta Afrikan tähteä pelattu tuloksin minä 2, P 3.

Huomenna taas edessä uusi päivä! Seikkailen varmaan ympäri Broxbournea sillä aikaa kun P on koulussa, jotta tää alue tulisi mulle tutuksi. En myöskään valita siitä kuinka nättiä täällä on - kuljen esimerkiksi juna-asemalle ekassa kollaasissa näkyvää joen vartta pitkin. <3 En malta odottaa miltä täällä näyttää keväällä tai kesällä, kun puissa on lehtiä ja ruohokin toivottavasti vihreämpää mitä se nyt on. 

Comments

 1. Kiva lukea sun kokemuksia Englannista! :D Itse opiskelen Lontoossa ja jään ehdottomasti lukemaan! x

  http://nea-amalia.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi vitsit, olispa kiva vaikka nähdä joku päivä! Mulla tosiaan menee keskustaan vaan puoli tuntia junalla, ja oon viikonloput vapaalla.

   Delete
  2. Joo olis kiva hei! Pitää pitää mielessä, jos saatas aikataulut vaikka sopimaan jossain välissä hyvin yhteen! :) x

   Delete
 2. Ihanaa aupaireilua sulle! ♥ Kivaa, että sait seuraa lennollakin! Mielenkiintosta lukea tällasia postauksia! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, mä koetan kyllä ottaa kaiken mahdollisen irti täällä olosta. <3

   Delete
 3. Haha mäkin vein Afrikan tähden Englantiin mukanani! Oli kyl hauskaa, ainakin siihen asti kunnes kuusvee hävis:D

  Sanna / pannariblogi.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Me ollaan pelattu kyseistä peliä ihan tajuttomia määriä, vaikka välillä tuo ipana häviääkin. /).(\ Hän ei tykkää häviämisestä, mutta silti joka iltapäivä sieltä tulee se "could we play the Star of Africa?" <3

   Delete
 4. Tykkään sun blogista! Ihania kuvia ja hyvää tekstiä :)

  ReplyDelete

Post a Comment