PIKKUNEITI SEITSEMÄN VEE

P täytti maanantaina seitsemän. Joka aamu kuulin, kuinka monta päivää synttäreihin oli, ja kuulemma synttäriaamuna oli herätetty koko talo koska "tänään on mun synttärit!" Aamupalaksi synttärityttö oli omien sanojensa mukaan syönyt jäätelöä, ja koulussakin taisi tarjota luokkakavereilleen pienet Haribon pussit. Koulupäivän päätyttyä hän kävi kodin kautta vaihtamassa siniharmaan koulupuvun pinkkiin paljettimekkoon, ja lähti isänsä kyyditsemänä kohti synttäripaikkaa.
Synttäripaikka oli vuokrattu Hoddesdonista, ja ennen itse päivänsankarin sinne saapumista, koristeltiin me N:n kanssa pimeä ja tumma sali vähän pinkimmäksi - JoJo Siwa-synttärijulisteet seinille, snacksit pöydälle ja lahjanurkkaus kuntoon. Ehdittiin koristella jonkin aikaa ilman P:tä ja hänen kaveria joka tuli samalla kyydillä, mutta onneksi saatiin paikka kuitenkin kuntoon ennen neljää, jolloin vieraat alkoivat saapua paikalle. 
Kookoksenmakuisessa JoJo Siwa-kakussa oli seitsemän kultaista kynttilää, pinkki kimaltava kuorrute ja neljä kerrosta. Kookos ei ihan lasten makuun ollut, suklaa tai mansikka olisi varmasti toiminut paremmin, mutta ainakin päivänsankari tykkäsi. Snackseina oli karkkia, sipsiä, kirsikkatomaatteja ja kurkkutikkuja. 
Lapsia paikalla oli abauttirullaa viisitoista, joten melu oli sen mukaista. Osa teki slimejä, osa juoksi ympäriinsä sokerihumalassaan, osa pelasi pass the parcelia ja loput söivät sipsejä. Kaipa niillä lapsilla ihan hauskaa oli, vaikka itsestä oli kiva livahtaa aina pienelle hengähdystauolle keittiöön, jonne lapsilta oli pääsy kielletty. 
Lähes jokaisesta synttäripaketista paljastui jotakin JoJo Siwaan liittyvää, ja tyttö oli ihan onnensa kukkuroilla kaikista ruseteista, paidoista ja jopa jääsormuksista, vaikkeivat ne nyt millään tapaa seitsemänvuotiaan idoliin liittyneetkään. Multa synttärilahjaksi saatu JoJo Siwa-reppu oli hitti, ja se selässä, uusi JoJo Siwa-rusetti (sekin multa!) päässä ja tummansiniset glitternilkkurit jalassa lähdettiinkin sitten seuraavana aamuna koulua kohti.

Comments

  1. Mikä on JoJo Siwa 🤔 mulle tulee vaa mielee lähikauppa koska Siwa 🤭

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niin tuleekin, hihitin sille ekaa kertaa päässäni kamalasti. JoJo Siwa on kuitenkin joku teinipoppari/-näyttelijä Jenkeistä, johon P ja kaikki muut ikätoverit on hurahtanut. ^^

      Delete

Post a Comment