LAS VEGAS | iltakävelyllä

Heipähei!
Meidän kahdeksanhenkinen porukka kotiutui Vegasista viime perjantaina, ja täällä Englannissa on ehditty jo juhlia mun 21-vuotissynttäreitä (talk about bad luck, mun mahdollisuus uhkapelaamiseen Vegasissa oli vaan parin päivän päässä..) ja päästä taas työrytmiin takaisin. Oli ihana nähdä taas P:tä ja kuunnella hänen höpinöitä, koska oltiin molemmat ikävöity toisiamme loman aikana. N sanoi, että sunnuntain ja maanantain välisenä yönä P oli herättänyt hänet aamuviideltä kysyen, joko mä olen kotona. N oli käskenyt tytön takaisin nukkumaan, mutta siitä tuntia myöhemmin hän oli taas pompannut ylös mua kyselemään. 
Mä kamppailin jet lagin kanssa pari ensimmäistä päivää, joten oli ihan hyvä että lennettiin takaisin perjantaina eikä esim. sunnuntaina. Yhtenä iltana Matt jäi alakertaan katsomaan jalkapalloa iltakasin aikaan, ja mä olin yläkerrassa puhelimella. Aamuyhdeltä heräsin puhelin kädessä pirteämpänä kuin koskaan ja olin niiiiin valmis lähtemään pienelle happihyppelylle. Jostain kumman syystä mun idea ei saanut kannatusta ja nukahdin uudestaan viiden aikaan. Onneksi mun sisäinen kelloni on taas löytänyt englantilaisen ajan, eikä aamuherätykset ole enää niin kivuliaita. 
Tän postauksen kuvat on otettu Stripin ns. sivukadulta, LINQ- ja Flamingo -hotellien luota. Tai mikä tärkeämpää, Chiradelli-suklaakaupan läheltä. Yleensä päiväsaikaan ovilla on työntekijä maistijaiskorin kanssa, mutta jos sellaista ei satu löytämään, kassalta voi aina pyytää maistiasia. Ja se kannattaa, Chiradelli vetää melkein vertoja Fazerille vaikka amerikkalaista onkin!
Muutenkin tuolla hotellien läheisyydessä oli kiva käyskennellä illalla, kun kaikki on iltavalaistuksessa niin erilaisen näköistä! Yleensähän me nimittäin käytiin kävelemässä edestakaisin Stripillä päivällä, jolloin myös kaikki muut turret (myös ne suomalaiset!) olivat liikkeellä. Vaikka neljänkymmenen asteen helteessä kävely oli hieman tukalahkoa, ottaisin sen kuitenkin milloin tahansa tämän Englannin kostean helteen sijasta. 
Vinkkinä Vegasiin matkustavalle - Flamingohotellista löytyy tuollainen Nectar -niminen saippuakauppa, joka on astetta fancympi Lush. Saippuat oli leivosten näköisiä ja tuoksuisia, ja taidettiinpa niitä mainostaa myös käsintehtyinä. Hintataso ei ole lähelläkään Pirkkaa, mutta kukaan ei narise jos menet kauppaan vaan kuvailemaan ja haistelemaan sitruunamacaronsaippuoita.. 
Aiemmat Las Vegas -postaukset: 

Comments

 1. WOW siis aivan upeita kuvia. Täs iskee itelleki matkakuume :D

  ReplyDelete
 2. Oi noi leivokset näytti kyllä hyviltä. Vegas näytti myös kiinnostavalta. Mä oon aina halunnut päästä sinne.

  https://tervetuloa-maailma.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. No siis saippuoitahan ne on. :p Mutta niin hyväntuoksusia ja aidonnäköisiä, että teki mieli haukata aina palanen kun haisto uutta saippuaa! Vegas on ihana paikka! Niin paljon muutakin nähtävää kun vaan kasinoita ja uhkapelailua!

   Delete
 3. Toivottavasti tää sun blogin henkiin herättely onnistuu, koska tykkäsin tosi paljon sun kirjotustyylistä! Lueskelin tossa kaikki postaukset läpi ja jään kyllä odottelemaan lisää :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kivasta kommentista! Luulisin että tää ei tähän nyt kuolla kupsahda, Vegasin postauksia on vielä pari ja pari ideaa löytyy kans ihan auppariarjesta. c:

   Delete
 4. Ompa ihania kuvia! Mun mielestä just illalla noi valot on se vegasin hohto! Ja mitkä kakut.

  Varmaan hyvä että paluu tapahtui niin että on kotona sunnuntaina niin pääsee aloittamaan arjen ja tasaamaan aikaeroa :) olisi ihana joskus käydä Vegasissa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Vegas on niin erilainen päivisin ja öisin. Jos budjetti olis vaan riittänyt, olisin kyllä ostanut noita kakkusaippuoita vaikka kuinka monta.

   Musta oli hyvä että tultiin takas perjantaina, niin oli koko viikonloppu aikaa toipua jetlagista. c: Suosittelen kyllä Vegasia!

   Delete

Post a Comment