ORLANDO | plus 33 ja sadetta

Mä lällättelin viime postauksessa vähän sitä, että tuun olemaan töissä sen about kaksi viikkoa Suomiloman jälkeen, kun Jenkkilä kutsuu taas. Alunperin meidän oli tarkoitus lähteä reissuun vasta tiistaina, jolloin P:llä alkaa taas koulut, mutta päätettiin lähteä vähän aikaisemmin - ja lähteä myös päivää myöhemmin. Yhdeksän tunnin lento hurahti nopeasti, ja päikkäreiltä heräämisen jälkeen meni vain nelisen tuntia kun laskeuduttiin Orlandoon. 
Asustellaan seuraavat kolme viikkoa Matin vanhempien vuokraamassa kämpässä, joka sijaitsee tämmöisellä vähän hienostoalueella. Porteista ei pääse sisään ilman lupalappua, ja yleisille alueille (vesiliukumäet, leffateatteri, kuntosali, pelihuone) on omat koodinsa. Leikkipaikallekkin taisi olla koodi, mutta en tiedä koris- ja lentopallokentistä sitten. Meidän kämpässä on kaksi kerrosta, neljä kylppäriä ja kuusi makkaria, mun mielestä liian lämmin uima-allas, seitsemän telkkaria ja yli neljäänkymmeneen asteeseen kohoava poreamme. Autotallista löytyy air hockey table ja pöytätennis, ja uimaleluja löytyi takapihalta iso kasa.
Tänään käytiin kajakoimassa, ja jomottavista käsistä huomaa, että vastavirtaan menemisellä oli vaikutuksensa - etenkin, kun mä en suostunut menemään muiden kanssa hissutteluvauhtia, vaan vetästiin Matin kanssa koko reissu siinä ajassa, missä muut hoiti puolet. Näin jälkeenpäin harmittaa, etten ottanut puhelinta tai kameraa kajakkireissulle mukaan, kun maisemat joella oli ihan sika upeat. Ollaan kuulemma kuitenkin menossa uudestaan sinne, joten pitää muistaa sitten ne kuvausvälineet.
Säät on ollut ihan kivoja nää parisen päivää, mikäli sadekuuroja - jotka kestää vaan sen pari minuuttia, mutta vettä tulee silloin ihan kaatamalla - ei lasketa. Samanlaista säätä on luvattu ainakin seuraavalle kymmenelle päivälle, mutta tosisaalta, ei meitä ole sokerista tehty, joten kunhan ukkonen pysyy vaan pelkissä kaukaisissa jyrähtelyissä kuten nytkin, sadekuurojen ei pitäisi haitata meidän loman pääaktiviteettejä... eli Disneyworldia! Vaihtarivuonna kävin tsekkaamassa Disneylandin, mutta Matin mielestä Disney world on noin niinkuin miljoona kertaa parempi.. Se selviää varmasti huomenna, kun aloitetaan meidän kahdenkymmenenyhden päivän puistoilut. 

Comments

 1. voi juku, huikeita kuvia ja huikeen kuulonen mesta. Kelpais itellekin!! Mukavaa loppureissua!
  https://tonninvahinko.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Reissu oli kyllä ihan mahtava, vaikka tosi kuuma ja kiireinen. :D

   Delete
 2. Vähän siistin näköinen tuo alue missä majailette! Toivottavasti on kiva reissu!

  Written by Neea

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se oli kyllä! Sisiliskoja oli tosin ihan sikana, laskin tuolta community poolilta kämpille kävellessä yli kolmekymmentä liskoja. :D Kiitti, reissu oli kiva! c:

   Delete
 3. Ihanan näköinen paikka, hauskaa reissua!

  https://lauralta.blogspot.com/

  ReplyDelete

Post a Comment